​Andersen & Ovesen ApS | Ladingvej 7, 8464 Galten

​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tlf.: 86 17 82 31

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne herunder.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vandskuring af hus tilbydes af erfarent firma

Er du i gang med en facaderenovering, og ønsker du at få en ensartet overflade? Så kan du med fordel få lavet en vandskuring af hus. Hos Malerfirmaet Andersen og Ovesen ApS har vi stor erfaring med vandskuring af hus. Vi kommer primært hos kunder i Galten, Silkeborg og Aarhus, men kører også gerne ud til kunder i de omkringliggende byer.

Vi er et kvalitetsbevidst firma, som har eksisteret siden 1947. Fra dengang og til nu har vi løst mange forskellige opgaver for tilfredse kunder. Vi overholder altid alle aftaler og tilbyder konkurrencedygtige priser hver gang. Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner.

Få en ensartet overflade med vandskuring af hus

Der er forskellige fordele ved at få vandskuret sit hus. Det giver eksempelvis en pæn og ensartet overflade, selvom der er forskellige mursten på væggen indenunder. Vi tilbyder vandskuring af hus af både private ejendomme og landbrugsejendomme.

Udover pudsning af væg kan vi også løse mange andre opgaver som maler. Vi kan eksempelvis pifte det udendørs udseende af dit hjem op ved hjælp af algebehandling, højtryksrensning og små reparationer. Vi rådgiver dig naturligvis i retning af den bedste løsning efter dine ønsker og behov.

Kontakt os for at høre nærmere

Skal vi foretage vandskuring af hus hos dig, eller mangler du hjælp til en anden opgave, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at høre nærmere. Vi tilbyder altid en uforpligtende og gratis opmåling hos den pågældende kunde.

Vi kan kontaktes på telefon: 86 17 82 31 eller 

på mail: thue@andersenogovesen.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for et godt tilbud

I er ​mere end velkomne til at kontakte os for et eller flere uforpligtende tilbud.